2013.08.10. 23:07| Szerző: Milupapa

Olvasónk az amerikai Utah államban kapta lencse végre azt a furcsa tárgyat, amely egy helyben lebegett, majd néha fordult egyet. Mivel vezetés közben fényképezett, így a második tárgyról már nem volt alkalma képet készíteni. 

936752_10152809598450790_74867768_n.jpg

Senkinek nem írunk újat azzal, hogy ha kijelentjük: az USA-ban történik az UFO észlelések nagy része. Mivel az USA párhuzamosan számtalan katonai projektet működtet - és ezekből jó néhány foglalkozik az alternatív hajtóművekkel és gép prototípusokkal – így egyre nagyobb esély van rá, hogy az égen általunk észlelt korong alakú tárgyakat nem minden esetben egy másik világ látogatói irányítják. A különös tárgyak észlelése 2013 májusában történt. Az első képen látható a lencse végre kapott tárgy, már erről a képről is jól kivehető, hogy nem repülőgépet vagy meteorológiai ballont láthatunk. A tárgy színe világos, a napfény hatására néha ezüstösnek tűnik, a kép készítése közben folyamatosan egy helyben lebegett. Az Egyesült Államok útjain a fenti kép szerint sem árt nyitott szemmel közlekedni, mert tapasztalhatunk érdekességet felpillantva az égre, legyen nappal vagy éjszaka.

 946186_10152809598665790_1947791089_n.jpg

A 2. képen a tárgy tett egy fordulatot, így látni lehet, hogy az alakja nem hagyományos korong, hanem enyhén hosszúkás. Egy másik tárgy is volt nem túl messzire a képen látható elsőtől, de a kép készítője, már nem tudta megörökíteni, sajnos lehetősége sem volt hosszabban szemlélni az égbolton látható tárgyat, így mindössze azt a néhány percet tudtuk mi is bemutatni, míg a szemtanú látóterében voltak a tárgyak.  

Szerkesztő:
Herpergel Róbert

Címkék: ufo  |   |  komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása