2012.06.27. 23:57| Szerző: Milupapa

hirek.jpg

Minden elektronikai eszköz meghibásodott annak a rejtélyes objektumnak a közelében egy közelmúltban, melyet még 2011 nyarán fedeztek fel a Balti-tenger fenekén. A Csillagok Háborújából ismert Milleneum Falconra hasonlító forma egyesek szerint egy megfeneklett idegen űrhajó.

A titokzatos tárgyhoz a közelmúltban néhány búvár merült le vizsgálat céljából, de jelentésük szerint ha 200 méternél közelebb mentek, akkor minden elektronikai eszközük meghibásodott. A jelentés szerint a műholdas telefon és néhány kamera sem működött a fura objektum közelében, de mikor eltávolodtak tőle, minden rendbe jött.

Az eddig még magyarázat nélküli tárgyra még 2011-ben bukkant egy svéd kincsvadász-team, melynek tagjai Svédország és Finnország között kutattak roncsok után a Balti-tengerben. A szonár egyszer csak különös formát mutatott. A felvételen egy kör alakú, körülbelül 60 méter átmérőjű tárgy látszik, melynek fotója hamar bejárta a médiát. A hír kipattanásakor sokan azt gondolták, hogy egy pórul járt UFO pihen a tengerben. Ezzel Peter Lindberg, a kutatócsapat vezetője is viccelődött, miszerint úgy tűnik, mintha a Star Warsból ismert Milleneum Falcon pihenne a hullámsírban. A kutatócsapat egyébként úgy gondolta, hogy a korongok túl nagyok ahhoz, hogy hajóroncsnak, vagy valami hajóról lepottyant tárgyként tekintsenek rájuk, de egyelőre mindenki csak találgat, mi lehet alattuk a mélyben.



2012 januárjában a CNN arról számolt be, hogy a nyáron felfedezett, kicsivel több mint 80 méteres mélységben pihenő megmagyarázhatatlan objektum mellett egy másik, korong-alakú tárgy is feltűnt, mely mintegy 200 méterre van nagyobb testvérétől. 

 

Címkék: hírek ufo  |   |  komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása