2012.06.23. 14:22| Szerző: Milupapa

hirek.jpg

Egy angliai pub törzsvendégek szerint sikerült lefotózni azt a szellemet, mely állításuk szerint évek óta kísérti a helyet. Úgy vélik, a becsületsüllyesztő korábbi, elhunyt csaposa jár vissza.

A titokzatos jelenés a vendégek beszámolója szerint az angliai Southsea-ban álló Apsley House pubot kísérti. Úgy vélik, a nagylelkű kísértet - ami a hely korábbi csaposa - mindig feltölti az italukat. Egy nemrégiben zajlott buli során a személyzet egy tagja, Paul Morgan egy olyan képet készített, melyen véleménye szerint az italöntögető fantom arca is rajta van.

A 47 éves Paul rengeteg képet lőtt aznap este iPhone-jával. Mikor visszanézte őket, feltűnt, hogy az egyiken egy fura arc látszik a háttérben, mely a többin nincs. A férfi hozzátette: a "kísértetfotó" senkinek sem vette el a kedvét attól, hogy még egy kört hozzon. A kísértetet egyébként már megszokták, nélküle nem lenne olyan a pub, mint volt - számolt be az esetről a Daily Mail.

A hely bérlője, Paul Wicks még nevet is adott az állítólagos túlvilági látogatónak: a színész - egyben legendás ivó hírében álló - Oliver Reed után Reedynek keresztelte el. Reed egyébként a hatvanas években dolgozott a pubban, mely korábban egy lányiskolaként működött. Wicks szerint a vendégek azt mondják: látták a szellemet és még hideget is éreztek. Ő maga kissé szkeptikusan áll a dologhoz, de hogy mi lehet az ominózus képen, nem tudja eldönteni. 

Címkék: hírek szellemek  |   |  komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása